Täisautomaatne viilutamine ja virnastamine
Lihtne kasutada, ei mingit kinnitust ega uuesti kinnitamist, kiire ja lihtne puhastada
Tugev ja väga töökindel, ilma elektroonikata
Võimas mootor pidevaks tööks igasuguste toiduainete jaoks
Üldmõõt (l x lai x k) 670 x 565 x 660 mm
Nõutav tööpind (l x laius) 580 x 390 mm
Noa läbimõõt 330 mm
Viilu paksus 0 kuni 10 mm (lõpmata muutuv),
alates 7 mm ainult spetsiaalse deflektoriga
Lõikepikkus 210 mm
Lõikekõrgus 175 mm
Virna kõrgus umbes 70 mm
Kaal umbes 75 kg
Võimsusnõue 0,6 kW
Pinge 3-faasiline või 1-faasiline, pinge ja tsüklid vastavalt vajadusele
Kiirus või vanker 40 lööki / min
Helitase <70 dB (A)
Teritusseade on eemaldatav
ERITÄITUSED
General 2 teflon
Ideaalne juustu ja värske liha viilutamiseks. Kelk, paksusplaat, terakaitse ja tera on tefloniga kaetud.
Lihtne ja täpne viilutamine, ei määri ega kleepu. Kiire ja lihtne puhastada kuiva lapiga.
General 2 EK
Täiendava loenduri ja astmeteta veokiiruse reguleerimisega vahemikus 24-55 lööki/min.
General 2 AT
Laua, elektroonilise juhtimise ja eraldi konveierilindiga pidevaks tööks.