Kui soovid toote kohta rohkem infot, kirjuta meile
TOOTE KIRJELDUS KONVEKTSIOONAHI võimaldab saada kvaliteetseid pagari- või kondiitritooteid kasutades konvektsiooni ja auru kombinatsiooni. Tänu paljudele võimalustele sobivad sellised seadmed suurepäraselt avalikesse toitlustusasutustesse. Konvektsioonahju peamised eelised: - käsitsi küpsetamine: konvektsioonküpsetamine 30-260 °C, kombineeritud küpsetamine 90-230 °C; - ventilaator tagab kambris õhuringluse, aidates toota ühtlast kuumutamist ja ühtlaseid küpsetustulemusi; - see mudel on varustatud injektor-aurutiga, mis reguleerib niiskust, laseb pruuniks ja krõbedaks saiakesed ja leib; - digitaalne vee sissepritse reguleerimine; - 1-käiguline tagurdusventilaatori süsteem; - roostevabast terasest konstruktsioon; - halogeenvalgustid; - digitaalne juhtpaneel; - 99 programmi 4 küpsetustsükliga iga programmi kohta; - pidev toiduvalmistamine; - eelsoojendus; - ettevaatlik energiatarbimine. Energiatarve on 6,7 kW. Vajalik toitepinge on 400/230 V. Mõõdud: 800 х 700 х 580 mm. Mahutavus: 4xGN1/1 või 600x400 alust (kaks 600x400 kandikut komplektis). Juhikute vaheline kaugus: 80 mm.
Seotud tooted
Konvektsioon auruga 4x GN2/3 SN on lisatud päringukorvi