Kui soovid toote kohta rohkem infot, kirjuta meile
Õhu ja kaudselt toiduainete (puuviljad, tee, seened ja muu) kondenskuivatamine on kõige energiasäästlikum viis vee eemaldamiseks erinevatest materjalidest, üks neist on toiduained. See töötab soojuspumba põhimõttel - jahutades aurutemperatuuri saavutatakse kastepunktist madalam temperatuur, mille tõttu auruti pind niiskub õhust. Õhust eraldatud soojus läheb kohe tagasi samasse õhku, kompressori tööks vajaliku elektrienergia abil tekib 20–30% rohkem soojust. Hästi isoleeritud kuivatusanumas temperatuuri säilitamiseks on rohkem kui piisavalt soojust; see võimaldab toidu ohutut ja kvaliteetset kuivatamist. Pärast töötlemist juhitakse õhk koos kuivatusmaterjalidega üle restide. Selle protsessi käigus koguneb õhk niiskust ja läheb uuesti töötlemiseks kuivatusseadmesse. Protsess kestab pidevalt, kuni saavutatakse soovitud kuivus.
Suhteliselt madalate kuivamistemperatuuride tõttu säilitab kuivatatud toit kvaliteeti; säilivad kõik värske omadused - nagu maitse, aroom ja värv.
Kuivati on kompaktne, see on valmistatud roostevabast materjalist; isolatsioon on hea (70mm vahtpolüuretaan). See on varustatud mahuti lae külge kinnitatud kompaktse jahutus- / kütteseadmega. Energiakulu on 400/500 W töötunni kohta. Reguleerimine on elektrooniline; kuivamistemperatuuri saab seada, mis võimaldab reguleerida kuivamist erinevate toiduainete suhtes. Vee väljalaskeava on plastkinnituse kujul, mille saab kinnitada õmblussüsteemi või plastmahuti külge.