Kui soovid toote kohta rohkem infot, kirjuta meile
KONVEKTSIOONAHI võimaldab saada kvaliteetseid pagari- või kondiitritooteid kasutades konvektsiooni ja auru kombinatsiooni. Tänu paljudele võimalustele sobivad sellised seadmed suurepäraselt avalikesse toitlustusasutustesse. Konvektsioonahju peamised eelised: - käsitsi küpsetamine: konvektsioonküpsetamine 30-285 °C, kombineeritud küpsetamine 90-230 °C; - ventilaator tagab kambris õhuringluse, aidates toota ühtlast kuumutamist ja ühtlaseid küpsetustulemusi; - see mudel on varustatud injektor-aurutiga, mis reguleerib niiskust, laseb pruuniks ja krõbedaks saiakesed ja leib; - käsitsi vee sissepritse; - 1-käiguline ventilaator ilma tagasikäiguta; - roostevabast terasest konstruktsioon; - halogeenvalgustid; - manuaalne juhtpaneel; - taimer kuni 120 min; - pidev toiduvalmistamine. Seadme võimsustarve on 3,2 kW. Vajalik toitepinge on 230 V. Selle ahju mõõdud: 560x590x530 mm. Mahutavus: neli 450x340 alust (kaasas). Juhikute vaheline kaugus: 75 mm.
Seotud tooted
Konvektsioon auruga 10x60x40cm SP on lisatud päringukorvi